Ontdek de tankkaart van de nieuwste generatie

Meer dan 1200 tankstations in België, en ¾ van de Belgische autosnelwegstations.

 

FLEET FUEL CARD MAAKT ALLES STUKKEN GEMAKKELIJKER

Vraag nu een offerte aan uw leasingmaatschappij
De Fleet Fuel Card (FFC) is voor uw bedrijf de ideale tankkaart van de nieuwste generatie. Met exclusieve voordelen en vooral een netwerk van benzinestations van de hoogste kwaliteit in België: Total, Q8 en Texaco.

VOORDELEN

STERK NETWERK

Met de Fleet Fuel Card tankt u bij een groot netwerk: 1200 benzinestations in België. 56 daarvan liggen langs een snelweg, goed voor driekwart van het aantal Belgische autosnelwegstations. En in Europa tankt u bij meer dan 9000 Total-stations.

PRODUCTEN VAN TOPKWALITEIT

Met de FFC-kaart tankt u uitsluitend brandstof van topkwaliteit bij drie betrouwbare merken: Total, Q8 en Texaco. Zij staan garant voor betrouwbaarheid en respect voor het milieu.

VEILIGHEID VOOROP

Met onze tools en onze teams ter plaatse bewaken wij uw verbruik van heel dichtbij.

SUPERIEURE SERVICE

De FFC-kaart biedt u een buitengewone service: intern: een team professionals dat voor u klaar staat; extern: goed onderhouden tankstations; FFC-app met tankstationzoeker en routeplanner; betaling bij betaling Q-Park; betaling op tolwegen; digitale betaling met uw smartphone…

TIJDWINST ONDERWEG

Met de FFC-app en de station finder vindt u gemakkelijk het dichtstbijzijnde tankstation en stippelt u vooraf uw route uit met de routeplanner.

UW ELEKTRISCHE MOBILITEIT

De Fleet Fuel Card geeft u toegang tot meer dan 70.000 laadpalen verspreid over Europa, waarvan meer dan 4000 in België. Mét de mogelijkheid tot split billing via Lampiris.

EEN CHIP DIE HET U GEMAKKELIJK MAAKT

De Fleet Fuel Card bevat chiptechnologie die de veiligheid van uw gegevens verhoogt, een optie voor contactloos betalen en grotere flexibiliteit om de parameters van een kaart uit uw wagenpark onmiddellijk bij te werken.

EENVOUDIGE ADMINISTRATIE

De FFC-kaart garandeert doodeenvoudig een optimaal beheer van uw wagenpark. U stelt zelf de parameters in vanuit uw noden en behoeften, zoals individuele verbruikslimieten, brandstofkeuze en te registreren gegevens. Volg de brandstofkosten en alle transacties voor uw wagenpark op één factuur.

SCHAKEL NU OVER NAAR FFC

Overtuigd van FFC? Laat er dan geen gras over groeien. Schakel meteen over en profiteer van alle voordelen. Kies uw leasingmaatschappij en vraag naar de tankkaart van de nieuwste generatie.
Kies uw leasingmaatschappij

ALPHABET LEASING

ARVAL BNP PARIBAS GROUP

ALD AUTOMOTIVE

MOBILEASE

VIND EEN TANKSTATION

Onze app heeft een station finder en een routeplanner. Zo vindt u meteen waar u het dichtstbij kunt tanken.

 

 

Download de Fleet Fuel Card-app

Met de FFC-app en de station finder vindt u gemakkelijk de dichtstbijzijnde stations. Met de routeplanner stippelt u uw route vooraf uit.

CONTACT

MEER INFORMATIE? EEN VRAAG?
Gebruik het contactformulier als u vragen of suggesties heeft over onze dienstverlening. Of neem meteen contact op met uw leasingmaatschappij.

Hier ontdek je
onze teaser van de
Fleet Fuel Card!

Kaart verloren of gestolen?
FFC STOP 02 233 39 29